MILES gaat verder

Naast het ontzorgen van uw payroll-projecten helpt MILES human capital ook bij het invullen van uw (internationale) vacatures. Ten eerste met een groot netwerk en database. Daarmee kunnen wij voor u op korte termijn medewerkers op ieder gewenst niveau plaatsen of detacheren. Zowel op tijdelijke als langdurige basis.

Ten tweede zijn onze recruiters ervaren in het werven en selecteren op internationaal niveau en hebben vaak zelf een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. Hierdoor is de kennis van en aansluiting met het rekruteren van hoog opgeleide professionals en senior managementfuncties gewaarborgd. Een pre voor het vinden van de beste kandidaat. Ons internationale netwerk, de samenwerking met onze buitenlandse partners en de samenwerking met een van de beste search-ondernemingen dragen ertoe bij dat we voor u een buitengewoon effectieve en kostenbewuste internationale werving- en selectieprocedure kunnen uitvoeren. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Internationale kennis en kunde van LIMES

MILES human capital werkt samen met LIMES international voor alle fiscale, compliancy en payrollzaken. De kennis en kunde van partner LIMES international zorgt ervoor dat er op fiscaal-, juridisch- en verzekeringsgebied altijd in-house oplossingen zijn. Altijd op basis van compliancy. In dat geval is het LIMES-lidmaatschap van het gerenommeerde internationale GGI-netwerk een extra garantie voor deskundige expertise. Jawel, overal ter wereld. GGI is immers actief in meer dan 120 landen.