Detachering wereldwijd

Detachering kan in meerdere gevallen interessant zijn. In de eerste plaats is het handig voor de tijdelijke vervanging van een medewerker. Ook komt het nogal eens voor dat bedrijven plotseling extra capaciteit nodig hebben, zoals bij onverwachte werkpieken. Verder kunt u een beroep doen op detachering bij speciale projecten die vragen om werknemers met specifieke kennis of vaardigheden.

Onze op maat gemaakte werving en project staffing-oplossingen kunnen wij in elke fase van een project leveren. Daarnaast zijn deze oplossingen uiteraard ook beschikbaar voor permanente basis.

Snel deskundig personeel nodig? Informeer bij MILES naar alle mogelijkheden. Zowel voor de Nederlandse, als de internationale markt. Ook hier komt het LIMES-lidmaatschap van het gerenommeerde internationale GGI-netwerk natuurlijk goed van pas.

Internationale kennis en kunde van LIMES

MILES human capital werkt samen met LIMES international voor alle fiscale, compliancy en payrollzaken. De kennis en kunde van partner LIMES international zorgt ervoor dat er op fiscaal-, juridisch- en verzekeringsgebied altijd in-house oplossingen zijn. Altijd op basis van compliancy. In dat geval is het LIMES-lidmaatschap van het gerenommeerde internationale GGI-netwerk een extra garantie voor deskundige expertise. Jawel, overal ter wereld. GGI is immers actief in meer dan 120 landen.